Hoppa till innehållet

Nu drar säsongen igång

Efter ett inferno av småskador, så har jag gjort allt för lyckas knäcka krypteringen som min enigmamaskin till kropp dragit på sig. Jag är inte 100%, men med lite preventiva åtgärder & kloka beslut på banan, så ska jag nog kunna åka slalom runt trubbel.

Första tävlingen går av stapeln i Kina och i ett distrikt jag själv inte besökt tidigare. Ganska långt söder ut, nästan på gränsen till Vietnam, så det kommer garanterat bli varmt.

Flyger imorrn och jag hoppar in och tävlar med Haglöfs. Vilket betyder att jag blir konkurrent med mitt eget team Thule adventure team.

Det brukar vara lite si och så med internet på plats, men jag hoppas att kunna avlägga en kort daglig lägesrapport och summering ifrån fronten, samt livet i skyttegravarna.

Det kommer vara fyra ”svensklag” på plats, en drös Nya Zeeländare, lite Australiensare och 20 Kinesiska lag cirkus.

Svensklagen är en liten härlig mix

1. Haglöfs: Robert Lindberg, Mattias Nyström, Corinne Smit och Jari Palonen

2. Thule Adventure Team: Martin Flinta, Clas Björling, Helena Erbenova, Samuel Clark

3. Swedish Armed Forces: John Karlsson, Emil Dahlqvist, Malin Hjalmarsson, Johan Hasselmark

4. Lagnamn? Petri Forsman, Marika Wagner, Staffan Björklund, Klayten Smith

Det kommer vara fyra knallhårda dagar med axel mot axel med flera lag. Dagarna är ungefär 6-7 timmar långa och varje dag är en enskild tävling, men räknas också in i sammanhanget/totalen. Det team som gjort bäst ifrån sig efter fyra tävlingsdagar (har kortast total tid) vinner klabbet.

Grenarna är som vanligt paddling, löpning, mountainbike, repmoment och lite simning…blir säker nått annat spännande också.

Over and out! Kiai!!!!

Jari P

Under svensexan för Lelle i helgen så körde vi "Beermile" springa en mile (1,6 km) och hinka 4 öl , en för varje varv (på 400 meters bana) snabbaste förfest jag varit på... rekommendation på den!