Hoppa till innehållet

Plan B

Kort telegram ifrån skyttegraven

Ok så här ligger det till!

Precis gått och lagt mig och ställer klockan på 06:30. Förhoppningsvis så anländer en cykel 07:00 och då är det full gas med att ordna upp inför starten som är 09:40. Detta betyder att endast Robban kommer medverka vid invigningsceremonin, då vi andra i teamet måste kratta för att det skall bli en hyfsad dag imorron. Vi saknade ju Corinne, men hon anlände sent under natten, bra så långt. Men! tyvärr så hade hennes cykelbox försvunnit mellan Sydney och Shanghai och vi har jagat info hela dagen och testat en mängd alternativa lösningar. Vi befinner oss långt ut på vischan där skapliga hojar är mer sällsynta än magiska drakar och hitta något att hyra är tamefn omöjligt.

Men informationen kring Corinnes cykel är lika med: att ingen har någon aning om vart den är.

Då är det lika bra att jobba efter de premisserna och hitta andra alternativ, att bara gå och hoppas brukar ju sällan lösa bekymmer.

Eftersom det var omöjligt att hitta en vettig cykel att hyra i denna stad eller köpa för den delen, så har vi lyckats hyra en ganska ok cykel ca 8 timmar härifrån (vid flygplatsen) Naning. Den kommer fungera bra, men kruxet är om den inte hinner komma fram till starten( cykeln vi väntar på som ska dyka upp 07:00) då måste vi använda plan B. Plan B är att jag trampar på en "OYAMA" storlek small 26" utan SPD (eftersom vevarmarna var gängpaj och inte kompatibla med annat än det som satt på) platta pedaler alltså! Corinne tar min cykel och Robban och Matte för göra dragjobbet. Om det blir plan-B, så befarar jag att det blir min värsta start någonsin alla kategorier och det är bara försöka göra det vi kan för att inte förlora för mycket till täten. Men får vi en bättre cykel imorron bitti, så måste vi pussla om lite med pedaler och sittställningar, därav lite hets innan start.

.....just det! har lyckats tugga av en kindtand också

OYAMA

Dag 1 ser ut på detta vis.

ca 5 km löpning , två timmar cykel, två timmar löpning + grottor, 40 min löpning + repfirning 120 meter

Läget annars!

Swedish Armed Forces har fått sitt bagage

Lag Staffan, Marika, Petri, Klayton saknar fortfarande ett bagage

Thule saknar ett bagage

Game on!