Hoppa till innehållet

Multisportloppis fortsättningen!

Ska kränga av lite mer prylar, men först en liten lägesrapport!

Efter Åre så blev den en vecka utav glass och viloläge....

Jag var ganska seg och mentalt trött efter en ordentlig urladdning. Fysiskt har jag...inte vad jag kan minnas i alla fall, mått bättre efter detta lopp än denna gång. Ingen värk, inga smärtor, inga skador, men jag behövde lite parkeringsläge en stund, för att sedan ta nya tag. Nya tag kan vara lite "uppförsbacke" det är lätt att slappandet blir längre än beräknat, därför är det bra att ha något att träna inför som inte ligger alltför långt borta.

Mitt nästa lopp blir Xterra Sweden i Hellas 13 augusti, mitt försök att kvala som proffs till VM på Hawaii senare i höst. 

Nu var det inte Xterraloppet som fick mig ur hängmattan, nej! Ca en vecka efter Åre Extreme Challenge så plingade det till i telefonen, någon hade tagit mitt Strava KOM..."Game On!" Jag kröp i cykelskorna och sedan var träningen igång igen....och jag tog tillbaka mitt KOM.

Jag har kört ganska hårt fram tills igår, då jag var tvungen att vila. Benen svarade dåligt de senaste dagarna och visat tydliga tecken på grav nedträning, jag har även vilat idag men skall starta upp imorrn igen.

Det var nära att jag åkte till Europa mästerskapen i adventure racing som går i Spanien just vid denna stund. Det var inget som var planerat, men skador i laget gjorde så att frågan ställdes & bollen hamnade hos mig. Men jag jobbar nu och sparar min semester till i höst och passningen gick vidare till Staffan Björklund som hoppade in.

Ok! öppnar butiken!

maila jaripalonen@hotmail.com

eller sms 070-4580411 

Betalning med swish,hämtas upp eller jag kan skicka landet runt!

Hjälm

Specialized Prevail Medium 54-60, svart (oanvänd) Hjälmen jag fick som pris för att cykla snabbast i Åre

Nypris ca 2.700 kronor

NU: 1500 kronor  Såld!

Cykelskor

Shimano SH-M087L, storlek 43, svarta och oanvända

Nypris ca 1200 kronor

Nu: 500 kronor

Pulsklocka

Polar M400

Vit unisex modell med gps (googla fakta Polar m400) Den är använd men sparsamt och i ett bra skick!

Nypris ca 2000 kronor

Nu: 900 kronor Såld!

GPS

Garmin forerunner 310xt

(budget gpsvarianten) Denna rackare har varit med ett tag och ordentligt använd med en spricka i glaset....Men! fungerar och jag hade den i ett vattentätt fodral i surfskin för kontrollera farten.

Det går även att köpa nytt armband till om man ids.

Nypris var mer än de 2000 kronor man får lägga idag (då den utgått ifrån sortimentet)

Nu: 250 kronor  Såld!

 

Några snabba!

Nej!

Nej!

Jaaa!!

Har under två vilodagar klämt denna miniserie på 6 delar, fastnade inte förrän i andra avsnittet...ge det en chans! Snyggt gjord, bra skådisar....lite Bondfeeling.