Hoppa till innehållet

jordbunden

....titta på bilden ovan! är ni ensamma i skogen? 

 

Nu är det off season och tänkte roa mig med alternativa träningsmetoder som Xbox, snowboard, vintersurf etc fram till januari, för att sedan dra igång träningen på allvar igen. Men just nu kör jag i princip löpning och styrketräning varje dag för att att inte tappa och att "raset" ska bli alltför djupt. Även om året 2016 inte är över än, så är det första gången på många som jag inte haft några skador eller känningar och det är en bra ingång på 2017. Förra året vid denna tid, hade jag en fotled som krånglade och träningen dröjde ända till början av mars och blev mer eller mindre panikartad, nu ser det ljusare ut.

Var och jobbade i Norge i veckan och passade på att kuta upp till Preikestolen utanför Stavanger.

Jag och Alex

Grym utsikt!

 

Ok! nu till ett lyssnartips!!!

Jordbunden 

Finns som e-bok och ljudbok skriven av Erik Thulin och uppläst av Eva Röse

Länk nedan

https://www.storytel.se/sok-jordbunden

Boken är i 10 delar och i ljudboksformatet så är det ca 1 timme per avsnitt och behagligt uppläs av Eva med inlevelse. Jag och Alex sträcklyssnade i 10 tim då vi bilade genom Norge och den normalt ganska dryga resan blev ren underhållning.

 Jag trodde först att handlingen skulle vara mer åt fantasyhållet, men det är en mystisk creepy kriminalroman, lite åt Twin Peaks hållet om jag tar en klassisk tv-serie som jämförelse, där man kastas mellan naturligt och något som inte går att förklara? Historien utspelar sig i trakterna av Kisa och man får ta del av en smutsig missbruksvärld med flera färgstarka och lustiga karaktärer som är bitar i ett pussel som skall läggas så att bilden klarnar i en tweakad mordgåta.