Hoppa till innehållet

En tjej efterlyses för tävling i Kina

21 april-24 april 2017 går Baise Mountain Outdoor Quest

mer info: http://www.cmaar.com/eng/

Till denna baluns är vi en tjej kort och söker just nu med ljus och lykta efter en inhoppare. Tävlingsdagarna består utav paddling, löpning, mountainbike och lite repmoment (firning) i ca 5-6 timmar per dag i 4 dagar.  

Vi

1. Jari Palonen

2. Robert Lindberg, fysfenomenet ifrån Norrland som har en kasse SM guld i multisport, VM silver i adventure racing och vunnit Åre Extreme Challenge back to back bl.a.

3. Sebastian Norberg, crossåkaren som sadlade om och är nu en hårt satsande triathlet. Halkade in på multisport i fjol och levererade direkt genom att bärga ett VM brons på fyradagarstävlingen i Wulong Kina.

Vi åker inte dit för att samla fina placeringar eller skaffa oss mer erfarenhet, utan målet är att hamna på pallen i totalen och genomföra bra lopp varje dag.

Konkurrensen är stenhård och farten lika så.

Är du en god löpare och mountainbikecyklist hör av dig! Paddlingen är inte lika viktig då du kommer att få sitta i samma båt som den starkaste kanotisten av oss alla och de tekniska momenten hjälper vi dig med (om erfarenhet saknas) så det är inga bekymmer. 

I ett team så hjälper man alltid varandra och har någon i laget en tyngre period, så gör resten av laget det dem kan för att underlätta för den personen, genom att dra med draglina på löpning och cykling bl.a.

Varför?

Tävlingen går igenom delar av Kina som sällan besöks av turister och i vissa fall är stängda. Få tävla mot de bästa i äventyr, ihopbakat med fantastisk miljö och sceneri, samt möjlighet att vinna ära och pengar.

Intresserad? och för mer info!

jaripalonen@hotmail.com

 

Själv gnetar jag på med träningen och känner att jag ligger bra i fas. Försöker få till ett distanspass och ett intervallpass varje dag + styrka. Problemet med inflammationen i underarmen tar längre tid att få bukt med än jag trodde. Har dragit ned på styrketräningen radikalt för att låta armen få lite lugn och ro. Istället har det blivit fokus på mage och ben under tiden, samt några övningar som inte triggar skadan i samma utsträckning.

Har skapat ett Stravasegment utanför knuten "ÅEC time trial" heter den nu. En löpslinga på ca 5,5 kilometer blandat med en hel del höjdmeter, teknisk löpning och lättsprunget. Ska markera upp loopen inom kort, sen så kan du bege dig dit och testa formen, eller redan nu om du bara följer segmentet.

Varit i fjällen och åkt lite bräda, kanske dags att anmäla sig till Kexchoklad Big Air igen. Senast slutade det med en krossad svanskota och bokläsning i 2 månader....så tror inte det.

 

Träna på!

Jari P