Hoppa till innehållet

Bli bättre eller syssla med något annat

Lite så känner jag....eller rättare sagt det är det enda jag känner.

Jag måste ha en högre målsättning hela tiden, ha en idé om hur jag skall uppnå önskat resultat och därefter hoppa i blåstället och starta "svarven" och desto mer motgångar jag stöter på desto mer kraft hittar jag. 

Sätt gärna en hög målsättning och tro på den...för om inte du tror på dig själv, så vem skall då göra det?...även om det är helt irrelevant vad andra tror.

Planlös träning är inte aktuellt, då kan jag börja med något annat och satsa 100% på det. Jag har fortfarande in bestämt ifall jag skall satsa mot 2018 (....Inte det mest intressanta beskedet världen håller andan och väntar på)  

Men snittar ändå ca 2-3 timmar träning per dag? ....2-3 timmar? och jag upplever det som att jag slappar till? Det är i och för sig endast lugna pass, oftast på hojen eller i gymmet. Men detta av två anledningar, inte tappa för mycket när/i fall det är dags att steppa upp träningen, samt att jag ha småskavanker som måste få läka ut ordentligt innan.

För att lyckas nå en målsättning så måste man stålsätta sig, vara uthållig och hela tiden göra aktiva val för att underlätta i arbetet.

Det ovanstående nyanseras efter hur hög målsättningen är och har därmed varierad betydelse för om du skall uppnå önskat resultat. Men! ska du bli bäst eller planerar att vinna något på en hög nivå...så duger det inte att ha lite "feeling" ifrån december till februari, för att sedan tappa allt och därefter försöka leverera i juli. 

Ja det om det!

I veckan åker jag på semester till USA och en roadtripp med Hanna. Första checkpoint är San Francisco och några dagars stop, därefter mot LA och sedan vidare till Gran Canyon. 27:e oktober är Red Bull Rampage och vi är på plats i Utah för att uppleva tävlingen live.

Länk nedan till en riktigt bra livesändning!!

https://www.redbull.com/us-en/events/rampage

Angels landing

Grand Canyon

Vi stannar i området några dagar för att hika och cykla och sedan vidare till Las Vegas för att sätta återstoden av semesterkassan på svart eller rött.... 

Sköt om er!

Jari P