Hoppa till innehållet

5 kilometer 16:16

länk: http://raceforheroes.se/race-heroes-blir-solo-sm-multisport/

6 juni Solo SM i multisport

Om du går i tankarna att testa på multisport eller redan anmäld till Åre Extreme Challenge, så kan jag rekommendera detta som ett perfekt förberedelselopp. Vinnartiden hamnar någonstans kring 4 timmar, men det finns även en instegsvariant med halva bansträckningen (Hero sprint)

Ett välarrangerad tävling som håller hög nivå och bjuder på en utmanande och fin bansträckning i mjölksyra miljö.

 

Det var ett tag sedan jag varvade ur fötterna, någon gång innan jul tror jag det blev lite intervaller. Sen har det inte blivit så mycket löpning under vintern, mest vandring i snowboardkängor. Gjorde ett löppass ifrån Tännforsen till Åre i mars och det var katastrof, riktigt dålig feeling. Men den senaste månaden har jag sprungit i Hammarbybacken i snitt två timmar varannan dag och det känns bättre och bättre, så bara för skoj skull så skulle jag testa 5000 meter och se ifall löpsteget fanns där? tid 16:16 och det fanns kräm kvar.

Känns som om jag inte behöver koncentrera mig på att höja slätfarten, bara fortsätta med backlöpning... 

 

 

Min nya samarbetspartner INOV-8

Länk: https://www.inov-8.com/row/?___store=row

Ett märke jag kutat med sedan jag upptäckte deras skor och det är en stor ära att få stöd av dem. 

 

Återkoppling till föregående inlägg (Lidingöloppet MTB) så syntes det i Henrik Öijer's  film (länk nedan) tydligt att jag var på tårna i starten. Tappade först, men dyker upp ganska snart igen (Thulekläder) tills jag måste börja justera lockouten och morsning & goodbye! Med facit i hand så skulle jag skippat den och bara koncentrerat mig på att trampa med, men fick hybris och tyckte jag hade pejl på läget.

Länk: https://youtu.be/QL1rju7QDcs

Chokladbollens dag igår, men det fick räcka med en... 

 

På söndag är det tävlingsdags igen "Skandisloppet" i Uppsala. Riktigt färgstarkt startfält med Sveriges OS guld leverantör Jenny Rissveds på plats.

Länk: http://skandisloppet.com